Monday, 6 September 2010

Relaku Pujuk by Spider Exclusive For My Cayang..

Hari ni Cik Cahaya hang outs wift my lovely Friend.. keluar brebuka bersama dieorang actually dah lama buat planning ni.. tapi.. Al-hamdulillah dapat jugak berjumpa dengan mereka.. walaupun Terpaksa makan di OLD TOWN at Plaza Low Yat.. Sebab NANDOS, KENNY ROGESR, CHICKEN RICE, MARRY BROWN, Full Booking.. huh~ But Kitaorang still Enjoy.. :) sedikit lama x jumpa dieorang.. ada yang makin Chubby, ada yang makin Slim.. ahaha~ btw Cun and Cute itu masih terserlah okie.. tak kurang 1 pun.. :)

Lepas makan tuh kitaorang pun g lah BB, tetiba terdengar Kumpulan Spider nak buat persembahan, wah~ Excited nak tengok..


Muka Excited tunggu Kumpulan Spider Keluar.. huhu..( actually Cik Cahaya yang excited nak jumpa dieorang sangat.. ) hahaha


Loveling Couple.. hahaha.. ( jangan jeles ok.. )

video

0 penceloteh sejati:

Tinggalkan Comment Anda Di Sini

Post a Comment

saya tahu kamu sayang saya.. :)