Thursday, 12 May 2011

adik cite Fast AnD Furious 5 untuk 18tahun ke atas je yerk..

hye Guys!! penatnya baru lek dari Time Square tengok cerita FAST AND FURIOUS plus KONGSI.. hahaha tamak ko sekali 2 cite CC layan hari ni.. hahaha.. 2-2 cerita memang gempak lah ko jangan tanya Pawagam Is Fully ok walau pun cerita FAST AND FURIOUS tuh dah di tayangkan 1 Minggu.. huhuhu.. i like the story~ dari 5 bintang CC bagi 4 bintang setengah... hahaha.. setengahnya lagi mana? setengah lagi CC tinggal kat Langit, ko nampak tak?? hahaha.. ..* apa CC merepek neh.. ok teruskan..








Time CC nak li ticket cerita FAST AND FURIOUS wift kawan CC ley abang yang jual ticket neh cakap :


abang jual ticket : adik cerita ni untuk 18tahun ke atas yah.. make sure adik2 berumur 18tahun ke atas..


CC : eh!! abang. saya dah berumur lebeh dari 18 tahun lah. ( dah de anak sorang lagi kat umah.. tengok pic anak saya kat bawah neh T__T )






comel tak?? hahaha ok.. * ayat dalam kurungan tuh xde dalam script g.. haha..



abang jual ticket : abang tengok adik ni cam baru umur 16tahun je.. betul ke?



CC : (~.~")* lam hati ( haih abang, perlu ke saya tunjuk IC ni atau nak bagi pinjam kaca pembesar?? hahaha.. ) umur kiteorang dah 2o++ pun encek abang.. nampak tak muka comel kiteorang ni.. haha.. * comel ker? hahaha




abang jual ticket : ok. nak amik ticket kul bape? and dok mana?



CC : kul4:50pm.. bl bla bla



abang jual ticket : ok~ rm24 * dengan riak muka masih konfius kowt.. hahaha




ok then lepas tuh kul8pm CC sambung dengan cerita KONGSI.. * sape dah tengok sila angkat tangan macam saya yerk.. hahaha boleh tahan ceritanya but the end of storynya siyes kureng ket~ hahaha.. ramai kat pawagam tuh berkata " cam tuh je habisnya?? " ahaha..


jangan ko tanyalah ramainya macam mana orang2 yang tengok cite neh.. full ok.. biasa lah 1st day cerita neh main.. tengok pic kat bawah neh..


see~ ramai kan? yang sedang menunggu cerita KONGSI main.. huhu.. cerita ni CC bagi 4 dari 5 bintang.. cerita nya besh and funny.. okie.. jumpa di pawagam lagi dengan cerita KARAK AND TRANSFORMERS..



30TH June 2011




26th Mei 2011...




P/S : Selamat Menonton~ hehehehe

3 comments:

  1. tak sabar nak tengok fast and furious ni. citer dia best taj? hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. kunjungan gan .,.
      saat kau kehilangan arah ingatlah masih ada yang menolong mu
      dan tetap berdoa mengharap untuk menemukan jalanmu.,.
      di tunggu kunjungan balik.na gan.,.

      Delete

saya tahu kamu sayang saya.. :)