Saturday, 21 August 2010

BoyFriend atau Husband Jenis Apakah Ini??

Wo~ lelaki atau jantan jenis apakah ini?? terkejut tengok laki cam neh.. kalau dah berani sangat pergi lah cari lawan sejenis.. but dunt know lah dak laki ni laki die atau baru pangkat boyfriend.. kalau Cik Cahaya kena cam neh say ' Good Bye ' jer lah.. huh.. Cuba korang lihat video ini, Cik Cahaya dapat Video ni pun dari kawan Cik Cahaya.

video


agak-agak korang lah kan?? kalau benda neh berlaku kat korang, pe korang buat eyk?? Sila Tinggalkan Comment anda..

6 comments:

  1. @.::tAk AdE pErAsaaN::. huhu.. betol3x.. apa nak jadik dah~ aduyai...

    ReplyDelete
  2. adusss.. sungguh keterlaluan. Kenapa kawan2 yg lain satu pun tak nak tolong?

    ReplyDelete
  3. @911 Tu Namanya kawan tapi bengong.. huhuh..

    ReplyDelete
  4. baapak jahat gler.!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

saya tahu kamu sayang saya.. :)